СУ і ПР пересварилися через “поляни”

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 25.11.2011 10:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15926

Об’єднання партії “Сильна Україна” (СУ) з Партією регіонів (ПР), намічене на кінець листопада, переноситься на невизначений термін.

Причиною стало небажання керівництва Партії регіонів виконувати кадрові вимоги лідера СУ Сергія Тігіпка, пише "Коммерсантъ-Украина".

У ПР тепер не приховують, що готові прийняти у свої ряди одного пана Тігіпка, без партії. На думку колишнього заступника голови "Сильної України" Олександри Кужель, після початку переговорів з Партією регіонів СУ втратила своїх виборців.

Цього тижня закінчується термін, відведений лідером СУ Тігіпком на вирішення всіх питань по злиттю з Партією регіонів та проведенню об'єднавчого з'їзду.

У прес-службі СУ заявили, що про будь-які успіхи в підготовці до з'їзду нічого сказати не можуть.

"Коли стане відома дата (з'їзду), ми обов'язково повідомимо", - сказала прес-секретар СУ Євгенія Кравчук.
Як повідомлялося раніше, 16 серпня стало відомо про злиття партії Тігіпка з Партією регіонів. Цю інформацію підтвердив лідер Партії регіонів, прем'єр Микола Азаров.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що переговори про злиття Народної партії, очолюваної спікером Володимиром Литвином, і Партії регіонів, чиїм почесним лідером є Президент Віктор Янукович, практично завершені.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.