Концтабірна медицина. Тимошенко тягнули до лікарні з рядном на голові

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 25.11.2011 13:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15931

Коли екс-прем’єра Юлію Тимошенко возили на обстеження до лікарні, її вели під руки, а голову накривали якимось рядном.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат БЮТ Остап Семерак.

За словами Семерака, його друзi з Київської обласної лiкарнi №1 трохи пролили світло на те, що там відбувалося 23 листопада - коли на обстеження привозили Тимошенко.

"Юля зовсiм не могла йти – ноги її не слухалися. Але коридорами лiкарнi її не везли на каталці, а тягли попiд руки два амбали. А на голову їй накинули якийсь плащ чи рядно", - розписує Семерак жахи обстеження Тимошенко.

Джерела бютівця розповіли, що Тимошенко привезли на огляд близько 6-ї години ранку у новий корпус лікарні на вул. Пугачова. Лiкарiв попередили про це ще звечора. Але всьому іншому персоналу нічого не повiдомляли.

Нагадаємо, 22 листопада президент Віктор Янукович запевнив, що найближчим часом Тимошенко отримає лікування за межами СІЗО. Днями один із лідерів БЮТ Олександр Турчинов заявив, що екс-прем'єру стає все гірше і гірше. До проблем зі спиною додалися ще й гематоми, деякі з яких розміром більше 15 см.

23 листопада в одній з київських клінік Тимошенко провели інструментальне обстеження. За результатами проведених обстежень у Тимошенко не виявлено патологічних змін, які несуть загрозу її життю.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.