Донецький губернатор вважає, що протести - це провокація, а не результат його проФФесіоналізму

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 28.11.2011 14:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15947

Голова Донецької обласної державної адміністрації Андрій Шишацький переконаний, що акція чорнобильців – це політичний проект з дестабілізації становища в регіоні.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції, кажучи про акцію голодовки чорнобильців у Донецьку і про вчорашні події в наметовому містечку протестуючих.

«На жаль, все це те, що відбувається (акція голодовки) було переформатовано в політичний проект, проект з дестабілізації становища в регіоні», - сказав губернатор.

На запитання УНІАН, яка політична партія має відношення, на його думку, до цього політичного проекту, Шишацький прямо не відповів. Він пригадав, що до чорнобильців у табір приїжджали народні депутати Олег Ляшко і Михайло Волинець. Також губернатор розповів, що днями він одержав факс з дивним листом, в якому було вказано, що Ляшко на одному з наметів протестуючих повісив папір із вказівкою, що тут тепер знаходиться його громадська приймальня. Губернатор висловив здивування цим фактом й іронічно зазначив, що Ляшку треба було цей папір повісити на біотуалеті.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.