МНС каже, що Донецька ОДА тупо збрехала

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 28.11.2011 16:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15949

Прес-служба Донецької обладміністрації у коментарі про події у Донецьку посилається на неіснуюче повідомлення прес-служби МНС.

Про це заявляє прес-служюа МНС України на офіційному представництві.

"27 листопада на офіційному сайті Донецької ОДА з’явилося повідомлення про події біля будівлі Пенсійного фонду, де відбувалась акція протесту. Інформаційне повідомлення починається з посиланням на прес-службу Міністерства надзвичайних ситуацій.

Натомість, такої інформації на офіційному веб-ресурсі Міністерства немає і ніколи не було. За коментарем до керівника прес-служби МНС співробітники Донецької ОДА не зверталися.

Прес-служба МНС розцінює такі дії як свідоме фальшування інформації та намагання ввести в оману представників ЗМІ, і вимагає невідкладно зняти посилання на неіснуюче повідомлення МНС". - говориться у повідомленні.

Замість післямови. Отже, виходить, що МНС не має стосунку до так званого демонтажу намету протестувальників, в результаті якого загинула одна людина і декількох доправили у лікарню у важкому стані.

Тоді, закономірно виникає питання: хто зносив намет і що робили керівники міліції разом із підлеглими? Тільки прокурор(в даному випадку Віктор Пшонка, який має відповдне доручення Президента) має дати точну відповідь на це питання. Принаймні, тепер немає жодних сумнівів про те, що вчора було скоєно кримінальний злочин за обтяжуючих обставин.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.