У трьох братів з Італії одночасно стався інфаркт

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 1.12.2011 14:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15977

У трьох жителів Італії, які доводяться один одному рідними братами, одночасно трапився інфаркт, пише The Daily Telegraph. Двоє з них, що знаходилися в той момент разом, померли.

За інформацією видання, 53-річний Альберто Гарофало (Alberto Garofalo) і його 45-річний брат Гвідо (Guido Garofalo) з дружинами і дітьми пішли на пікнік на схили Етни неподалік від міста Катанія. Раптово молодшому братові стало погано, і він впав. Старший брат, який підбіг до нього, схопився за груди і також втратив свідомість, повідомляє "Медичний портал".

На місце події негайно вилетів вертоліт з парамедиками, проте вони лише змогли констатувати смерть обох Гарофало. Причиною смерті став гострий інфаркт міокарда.

В цей же час інфаркт розвинувся у їхнього рідного брата Сальваторе (Salvatore Garofalo), який відвідував у лікарні мати. Медичний персонал надав йому екстрену допомогу, і зараз чоловік перебуває у відділенні інтенсивної терапії. На думку медпрацівників, саме негайне втручання допомогло врятувати йому життя.

Лікар з Лікарні Гарібальді в Катанії Текіа Маурхофф (Thekia Maurhoff) відзначила, що в даний час фахівці розбираються в подробицях цього "досить унікального" випадку. За її словами, вона не зустрічалася ні з чим подібним ні в спеціальній літературі, ні у власній практиці.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.