Адвокат Тимошенко заявляє, що її ніхто не лікує

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 2.12.2011 14:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15991

Захист вимагає забезпечити Юлії Тимошенко право на кваліфіковану медичну допомогу.

Про це заявив її адвокат Сергій Власенко сьогодні на брифінгу, повідомла прес-служба «Батьківщини».

Відповідаючи на запитання журналістів про те, чи буде Юлія Тимошенко присутньою 13 грудня на засіданні апеляційного суду, Власенко відповів, що це поки що невідомо, оскільки покращення стану її здоров’я не спостерігається

Власенко зазначив, що вчора відвідував екс-прем’єра у СІЗО і може сказати, що заяви пенітенціарної служби про покращення стану здоров’я Тимошенко не відповідають дійсності.

«Її стан здоров’я не покращився, її не лікують, вона досі не отримала допомогу, оскільки це неможливо в межах СІЗО. Їй лише колють знеболювальні, щоб зняти больовий синдром, а це не лікування, і все це може призвести до поганих наслідків. Я думаю, що все це робиться навмисне», - вважає Власенко.

У свою чергу заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов нагадав про лист посла Канади, в якому висловлюється готовність прислати в Україну канадських лікарів для обстеження та лікування Юлії Тимошенко.

«Я думаю, Юлія Володимирівна підтримає цю ініціативу, тому що якщо українських лікарів не пускають, то, може, пустять хоч канадських», - сказав він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.