На підставі невідомого закону міліція забороняє біотуалети і обігрівачі у столичному парку

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 2.12.2011 16:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15995

Активісти громадського руху “Вперед” на чолі з депутатом від БЮТ Наталією Королевською привезли до Маріїнського парку генератор та обігрівальні лампи для чорнобильців.

Про це повідомляє прес-служба нардепа.

Так, на вулиці Грушевського, що недалеко від будівлі Кабінету міністрів, "Беркут" відібрав у Королевської генератор та обігрівач, оточив обладнання та не віддає його.

"Ми зараз привезли обігрівач і генератор, щоб чорнобильцям, які оголосили голодування, було тепло і була гаряча вода. На це не потрібен дозвіл. Але 20 "беркутівців" оточили наше майно, тільки-но ми приїхали до парку і винесли його з машини", - зазначила Королевська.

За словами депутата, "Беркут" пояснив свої дії тим, що "парком гуляти з коробками не можна".

Як зазначили у прес-службі, машину з біотуалетом, який везли для чорнобильців, даішники зупинили на вулиці Михайлівській і далі їхати не дозволяють.

Зазначимо, що схожа ситуація була у День Свободи. Напередодні 22 листопада суд заборонив проведення будь-яких акцій на Майдані Незалежності.

Незважаючи на це, одіозний прихильник Партії регіонів Олег Калашніков провів мітинг на Майдані. Під час акції він використовував гучномовці, потужні динаміки, мікрофон та іншу акустичну апаратуру. Проте тоді міліція жодних заходів до правопорушника не застосувала.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.