Усі фанати ФК “Карпати” приходитимуть на “Арену Львів” у вишиванках

Автор/джерело -  © Gazeta.ua



Дата публiкацiї - 2.12.2011 23:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15998

Громадська організація “Завжди вірні” запроваджує нову традицію на новому стадіоні у Львові: керівники організації закликають усіх уболівальників “Карпат” приходити на матчі у вишиванках.

Фото - zavzhdy-virni.com.ua

Нову традицію почнуть впроваджувати уже з першої гри "зелено-білих" на "Арені Львів". Незалежно від погоди під верхнім одягом обов'язково треба мати вишиванку.

У холодну погоду вишиванка має бути під курткою, проте під час виконання державного гімну усі скидатимуть куртки та стоятимуть у народному однострої.

Вийти на контакт із керівництвом громадської організації "Завжди вірні" не вдалося. Проте нову традицію прокоментував один з фанатів Карпат Остап.

"На стадіоні в останній час відбувається багато незрозумілих речей, - розповів 19-річний фанат. – Уболівальникам забороняють вигукувати кричали, які кричали багато років. Забороняють вивішувати деякі націоналістичні банери. Наприклад, були проблеми з вивішуванням банеру "Футбол без пива – це здоров'я". І таким чином керівники фанів намагаються дати подачку, ніби "ось вам вишиванки і будьте раді".

У день матчу між ФК "Карпати" та ФК "Динамо", коли "Карпати" вперше зіграють на новій арені, фанати планують влаштувати марш. Збиратися фанати будуть біля торгово-розважального центру "Кінг крос Леополіс", звідти вирушать на стадіон.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.