Російська міліція захищає геїв і лесбіянок

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 4.05.2006 11:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=160

У центрі Москви міліція завадила спробі проведення несанкціонованого мітингу націоналістично налаштованої молоді біля клубу секс-меншинств.

Близько 22:00 за місцевим часом до клубу у Наставницькому провулку, де повинні були зібратися представники сексуальних меншинств, прийшло близько150 людей, розповіли в правоохоронних органах. Вони заблокували клуб і почали викрикувати гасла.

Молодь, що зібралася, ображала представників сексуальних меншостей, а також скандувала "Росія - для росіян", "Ні нелегальній міграції".

"Співробітники міліції відреагували на це практично моментально. До нічного клубу виїхало кілька автобусів із загоном міліції особливого призначення, бійці якого розігнали несанкціонований мітинг".

Затримано більше 20-ти людей. Щодо них складаються протоколи про адміністративні правопорушення, відзначили правоохоронці

Раніше повідомлялося, що в ніч на понеділок, 1 травня, більш 150 радикально налаштованих громадян провели несанкціонований мітинг-пікет біля нічного клуба на вулиці Орджонікідзе.

Дії міліції тоді не перешкодили правопорушникам зірвати вечірку секс-меншостей. Мітингуючі, серед яких був представник так називаного Російського суспільного союзу, заявили, що вони і надалі будуть проводити подібні заходи.

На місце події прибуло кілька загонів міліції. Вони живим ланцюгом розділили мітингуючих і людей, які знаходились в клубі. Захід був зірваний, тому що більшість гостей вечірки не змогли пройти до клубу.

Коли міліція спробувала вивести з клубу людей, які залишились , учасники мітингу закидали їх помідорами і пластиковими пляшками. Проте пізніше співробітникам міліції все-таки вдалося їх евакуювати.

У понеділок правоохоронні органи були піддані критиці за нерішучість своїх дій.

Анекдот в тему: Прийшла лесбіянка в ДАІ реєструвати автомобіль і прохає видати їй рожевий номерний знак. На здивування співробітників МРЕО відповідає - "Але ж ви геям голубі знаки видаєте!"


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.