Янукович переплюне Лукашенка. І все - на скромну прем'єрську зарплату

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 7.12.2006 15:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1602

Глава українського Кабміну Віктор Янукович має намір відродити своє родове село Януки, яке у Білорусі.

Як пише газета "Сєгодня" з посиланням на джерело в оточенні прем’єра, під час останнього візиту в Януки Януковича так вразила розруха в селі, що він захопився ідеєю відродити село.

За словами джерела, Янукович має намір перетворити село з населенням 6 осіб у котеджне селище на 300 жителів і запросити туди Януковичів з України і Білорусі.

Як повідомляє джерело, уже визначено набір соціальних благ, якими прем’єр має намір "заманювати" майбутніх мешканців у нові Януки.

Зокрема, це - міні-молокозавод, сховище для морожених ягід та інфраструктура, яка повинна буде стати гідним конкурентам агромістечкам - новій ідеї білоруського президента Олександра Лукашенка.

Але Янукович має намір переплюнути Лукашенка, презентувавши кожному майбутньому мешканцеві Янукович по племінній корові.

Відповідно до підрахунків видання, проект буде коштувати прем’єрові чималу суму. Так, будівництво котеджних будиночків обійдеться не менше 5 млн доларів, 3-кілометрова головна вулиця - 1,5 млн, а електрика і газопровід - не менше 500 тис доларів. Крім того, одна корова коштує біля тисячі доларів.

"Якщо ваш прем’єр, з ідеологічних розумінь, хоче вкласти гроші в цей проект - будь ласка", - прокоментували ідею Януковича в райцентрі Докшиця, у юрисдикції якого знаходиться село Януки.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.