Народний обранець Єфремов вважає своїх виборців дурними і жадібними

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 7.12.2011 12:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16031

Лідер фракції Партії регіонів у ВР Олександр ЄФремов назвав дурістю заяви луганських чорнобильців із приводу непідписання Євросоюзом з Україною Договору про асоціацію.

"Це - дурість. Це вже суто хтось провокує на політичні ситуації. Тут одне не стосується іншого абсолютно", - заявив Єфремов, реагуючи на лист чорнобильців до послів ЄС в Україні, в якому вони заявили, що Україна не гідна бути в Євросоюзі.

За словами регіонала, вирішення економічних проблем "не має перекладатися в політичну площину".

"Якщо ми переведемо в політичну складову, то, як правило, економіка починає рушитися, не працює і результати не досягаються", - наголосив він.

Він зазначив, що є серйозна проблема з виплатами чорнобильців; поточні виплати здійснюються, але зараз є багато рішень судів, які неможливо виконати, оскільки в державному бюджеті немає таких фінансів.

"Є ті (чорнобильці), які, користуючись ситуацією, вибили собі по 30 тис. і вище. Люди відстоюють свої права, але якщо піти цим шляхом, то треба думати далі, оскільки є ще діти війни, інші пільгові категорії, які теж зажадають 100% забезпечення. А це 160 млрд. грн., яких у державному бюджеті немає", - наголосив Єіремов.

Як відомо, у середу, 30 листопада, близько десяти чорнобильців оголосили безстрокову акцію голодування в Маріїнському парку біля Кабміну. Вони вимагають соціальних виплат за рішенням судів.

Зазначимо, що у вівторок 29 листопада Київський апеляційний адмінсуд видав заборону представникам чорнобильських організацій пікетувати будівлю уряду в центрі Києва.

Від “Аратти”: ми можемо лише нагадати панові Єфремову, що виборці делегували йому своє право влади тимчасово і саме для того, аби він не тільки ініціював законодавчі іниціативи в інтересах виборців, а й виконував закони. Між іншим, неодноразово той самий Єфремов наголошував, що рішення суду треба поважати. При тому, окремо зазначимо, що українскі суди ухвалювали рішення на користь інвалідів-чорнобильців на підставі законів, ухвалених парламентом України, депутатом якого він є не перше скликання. То чому цих інвалідів має турбувати те, що уряд проФФесіоналів опинився у ситуації соціального дефолту, який не визнає нардеп Єфремов. Нардеп, який коштує нам, платникам податків значно більше, ниж 30 тисяч грн.

Можемо нагадати шановному народному обранцю, що голодуючі інваліди-ліквідатори втратили своє здоров'я, рятуючи всіх, в тому числі й Єфремова та його колег від наслідків вибуху "мирного атому". І вони нас врятували. Та складається враження, що пан Єфремов, вірогідно, вважає їх симулянтами або самозванцями?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.