У Тальному виготовлятимуть електроніку для мерседесів

Автор/джерело -  © «Прес-Центр»



Дата публiкацiї - 7.12.2006 17:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1606

Виробництво мікроелектроніки започатковано минулої суботи в Тальному. Зусиллями колишнього земляка, а нині київського бізнесмена Владислава Левицького в Тальному відкрилося дочірнє підприємство його компанії.

Владислав Левицький (ліворуч) демонструє в.о. заступника голови ОДА Вікторові Овдієнку цехи підприємства

Створена 1999 року, його фірма „Влад+” нині, крім базового підприємства у Києві, має ще й свої філіали у Василькові, Вишгороді і ось тепер у Тальному.

Наразі Владислав Левицький тісно співпрацює зі всесвітньо відомою компанією „ТТ Electronics” та її німецьким філіалом „АВ Elektronik”, які спеціалізуються на виробництві електроніки для автомобілів. Саме для найновіших моделей автомобілів „Мерседес”, БМВ „Міні-Купер”, „Шкода-Октавія” та інших і було виготовлено першу партію аттенюаторів – абсолютно нових для тальнівських спеціалістів деталей. Німецькі партнери вже відзначили надзвичайно низький відсоток браку комплектуючих, які надійшли з Черкащини. Зараз німці знову замовили вже значно більшу партію, а це означає, що у 2007 році кількість працівників, яких на підприємстві нині працює близько сорока, має подвоїтися. Більше того, з огляду на київську дорожнечу та відсутність власних приміщень у столиці, Владислав Левицький розглядає варіант остаточного перенесення виробництва до Тального, де він має повністю облаштоване власне виробниче приміщення.

Крім автомобільної електроніки, на підприємствах Левицького виготовляють радіорелейні модулі, деталі для банкоматів та системи пожежегасіння для базових станцій мобільного зв’язку.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.