Злякавшись США, Янукович б`є поклони Росії

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 7.12.2006 20:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1607

Уряд України надає особливого значення відновленню в повному обсязі співробітництва з РФ, заявив прем’єр-міністр країни Віктор Янукович.

Ми й без того бачимо, що не-українець...

"Уряд України було сформовано у серпні, і одним із пріоритетів у своїй роботі ми відразу взяли курс на відновлення стратегічного партнерства з Росією", - сказав Янукович у четвер на зустрічі з віце-прем’єром, міністром оборони РФ Сергієм Івановим, повідомляє РІА "Новості".

"Про це ми заявляли і під час виборчої кампанії. Ми вважаємо, що така позиція природна у відносинах Росії й України", - додав український прем’єр.

За словами Януковича, про особливі відносини з Москвою він нагадав і під час візиту в США. "Я говорив під час своєї поїздки в США, що у нас (Росії та України) особливі партнерські відносини, і ми надаємо цьому великого значення", - сказав прем’єр.

Янукович повідомив, що цього року вже проведено низку заходів, пов’язаних з підготовкою проведення міждержавної комісії Путін-Ющенко. "Моя поїздка в Москву була пов’язана саме з цим", - зазначив він.

"Це дуже необхідно Росії та Україні, а також країнам Середньої Азії. Тому що розвиток транспортних коридорів передбачає створення рівних умов партнерських взаємовигідних зв’язків", - сказав Янукович.

7 грудня міністр оборони РФ Сергій Іванов прибув в Україну, де провів зустрічі з міністром оборони України Анатолієм Гриценком, прем’єр-міністром Вітором Януковичем і Президентом Віктором Ющенком.

Від "Аратти": Для чого потрібно було влаштовувати заокеанську гастроль донецького проФФесора білої і синьої (з вкрапленям червоного) магії, чи то пак - економіки, та ще й за кошти українських платників податків, коли нитки ляльковода всеодно приховані в темряві Кремля? Придбати в дьюті-фрі подарунки для тещі? Продемонструвати себе красивого? Чи наплювати у Гудзон з висоти Бруклінського моста, як це він робить з українським народом? Що там, у США, так налякало прем`єра, що він швиденько завірив своє палке кохання до Росії? Невже американським яйцем поцілили?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.