“Батьківщина” заявляє, що влада планує вбивство Тимошенко

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 12.12.2011 16:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16075

Влада свідомо реалізує сценарій вбивства Юлії Тимошенко у слідчому ізоляторі.

Про це, зокрема, свідчать заяви керівника пенітенціарної служби про те, що Юлію Тимошенко повернуть до звичайної камери СІЗО, оскільки вона «не докладає зусиль для свого одужання», повідомляє прес-служба партії «Батьківщина».

У своїй заяві однопартійці Юлії Тимошенко підкреслили, що у влади відмовили гальма елементарної порядності.

«Яких зусиль має докладати для свого одужання Юлія Тимошенко, якщо вона вже понад місяць не встає з ліжка, а отримує тільки знеболювальні, та й то нерегулярно? Яким дивним чином може одужати хвора жінка без діагнозу, без ліків і навіть без лікаря, якому вона довіряє?», - йдеться в заяві.

«Цілком очевидно, що отримати належне лікування Юлія Тимошенко зможе лише в умовах стаціонару спеціалізованого медичного закладу поза межами СІЗО, і це підтверджено висновками незалежних медиків», - нагадали в партії.

Там підкреслили, що в усіх інших випадках виникають серйозні підозри в намаганні фізичного знищення лідера опозиції.

«Подібні заяви керівництва пенітенціарної служби, цинічні висновки тюремних лікарів, абсурдні виїзні засідання суду – це все рішення, які спрямовані на вбивство Юлії Тимошенко. Ми переконані, що замовлення на страту іде персонально від Януковича», - підкреслили в «Батьківщині».

«Ми продовжуємо наполягати, що Юлія Тимошенко перебуває в СІЗО абсолютно безпідставно. Вона має бути негайно звільнена з-під арешту», - заявили в партії.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.