Європейське лікування. Лікарі у буцегарні порадили Тимошенко більше рухатися

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 13.12.2011 15:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16085

Тимошенко нібито оглянула професура і зробила висновок, що хвора не виконувала всі призначення лікарів. Навіть може повноцінно брати участь у всіх процесуальних слідчих діях та судових засіданнях.

Державна пенітенціарна служба України інформує, що у рамках динамічного нагляду за станом здоров`я екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко 12 грудня фахівцями МОЗ України, у тому числі трьома професорами, у межах медико-санітарної частини Київського СІЗО вкотре було здійснено комісійний огляд ув`язненої.

Як повідомила прес-служба ДПтС, комісією було зауважено, що пацієнтка не в повній мірі виконувала рекомендації попередніх медичних комісій.

«Згідно з висновком фахівців МОЗ України, даних для нейрохірургічного втручання наразі не виявлено, нейрохірургічного лікування у наявний час не показано та рекомендовано поступове розширення рухового режиму, на чому наголошувалось і раніше. Протипоказань щодо участі Тимошенко у слідчих діях та судових засіданнях комісія також не виявила», - йдеться у повідомленні.

Крім того, у ДПтС зазначають, що цього ж дня, відповідно до дозволу слідчого ГСУ СБ України, здійснено відвідання єврокомісаром Штефаном Фюле Київського СІЗО, у ході якого візитер мав змогу ознайомитись з умовами тримання ув`язнених та безпосередньо поспілкуватись з Тимошенко.

«Додатково Державна пенітенціарна служба України повідомляє, що сьогодні Тимошенко, посилаючись на незадовільний стан здоров`я, відмовилась від особистої участі у засіданні Апеляційного суду Києва, про що подала відповідну заяву. Проте, враховуючи висновок комісії МОЗ України від 12.12.2011 року та дані об`єктивного огляду 13.12.2011 року, протипоказань до участі у слідчих діях і судових засіданнях немає», - заявляють в ДПтС України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.