Суд у справі Тимошенко пішов на перерву до завтра

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 13.12.2011 17:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16087

Апеляційний суд оголосив перерву до 10:00 середи. Також колегія суддів постановила, що Юлія Тимошенко повинна завтра взяти участь у засіданні.

Про це повідомила прес-служба «Батьківщини».

Захисники Юлії Тимошенко не виключають, що завтра їх підзахисну силою приведуть на засідання Апеляційного суду.

«На жаль, може бути все», - заявив адвокат Юрій Сухов, відповідаючи на запитання про те, чи можуть Тимошенко принести до суду на носилках у зв’язку з тим, що вона через болі у спині не може ходити.

Сухов також назвав абсурдом той факт, що з одного боку суд ухвалив рішення проводити завтрашнє засідання за участю Тимошенко, а з іншого - дав завдання медсанчастині СІЗО з'ясувати стан її здоров'я та чи може вона з'явитись на цьому засіданні.

«Це абсурд! Абсурд і ще раз - абсурд!», - заявив Юрій Сухов.

У свою чергу адвокат Микола Сірий зазначив, що позиція захисту полягає у тому, щоб спочатку надати Юлії Тимошенко належне медичне лікування, а вже потім розглядати апеляцію.

«Суд поки що не став на шлях пошуку істини у цій справі», - додав Сірий.

Водночас адвокат Олександр Плахотнюк додав, що відбувається маніпулювання станом здоров’я Юлії Тимошенко: коли потрібно терміново провести судове засідання щодо обрання запобіжного заходу, то суд проводить виїзне засідання навіть у камері СІЗО, а з іншого боку - надаються довідки, що Тимошенко може приймати участь у судовому засіданні.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.