Сталіноманія. Комуністи традиціно піаряться на ідолах своїх вождів

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 13.12.2011 17:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16088

Пам’ятники Йосипу Сталіну необхідно поставити по всій Україні, а в західних областях - взагалі по два монументи в кожному населеному пункті - на в’їзді та виїзді з села чи міста.

Про це заявив народний депутат, лідер запорізьких комуністів Олексій Бабурін, пише Gazeta.ua.

"По всій Україні. Тому що Україна стала членом ООН за Сталіна, Україна відродилася при Сталіні, Україна у теперішніх кордонах повстала за Сталіна..." - пояснив Бабурін.

Крім того, він додав, що поставити пам'ятники "вождю народів" необхідно, насамперед, у кожному населеному пункті Західної України - зокрема, у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Волинській, Закарпатській областях.

"Скрізь. Причому в кожному населеному пункті по два пам'ятники - на початку села і в кінці. Як хрести ставлять, так треба пам'ятники Сталіну поставити", - вважає комуніст.

Нагадаємо, пам'ятник Сталіну в Запоріжжі було встановлено 5 травня 2010 року на території Запорізького обкому КПУ. 28 грудня 2010 невідомі пошкодили бюст, відтявши йому голову. Відповідальність за скоєне взяла на себе націоналістична організація "Тризуб".

7 листопада, Запорізьким обласним комітетом Комуністичної партії України було відновлено пам'ятник Сталіну біля будівлі Запорізького ОК КПУ.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.