«Яндекс» додав в свій сервіс «Панорами вулиць» нові фотознімки Києва і його передмість

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 13.12.2011 18:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16089

Компанія «Яндекс» додала до свого сервісу «Панорами вулиць» на «Яндекс.Карти» нові панорамні фото Києва.

Як і раніше, панорами українських міст знімали партнери Яндекса - «Компанія neq4»

Спальні райони міста і улюблені місця відпочинку киян тепер сфотографовано більш докладно. Користувачі можуть побачити, наприклад, Гідропарк, Труханів острів чи Пущу-Водицю. Зараз на сервісі є панорами близько 1600 кілометрів київських вулиць - це в два рази більше, ніж було.

Окрім нових світлин Києва, на панорамах Яндекса з'явилися Бориспіль, Щасливе, Боярка, Бровари, Буча, Вишневе, Вишгород, Ірпінь і Коцюбинське - всього понад 350 км Київської області. Не виходячи з дому, користувачі можуть побачити, наприклад, Київське море і дорогу в аеропорт «Бориспіль», повідомляє «IT-News».

Як і раніше, панорами українських міст знімали партнери Яндекса - «Компанія neq4». Вони проїхали по Києву і найближчим до нього містах восени минулого року.

Зараз на «Панорамах вулиць» є понад 40 населених пунктів Україні - серед них, окрім Києва і його передмість, - південна частина АР Крим, Львів, Харків, Дніпропетровськ, Донецьк, Одеса, Івано-Франківськ, Ужгород, Чернівці, Кам`янець-Подільський і Прип`ять.

Панорами доступні і на комп'ютері, і в мобільному додатку Яндекс.Карти для iPhone і Android.

«Панорами вулиць Яндекс» - російський аналог закордонної технології, відомої як street view Google (англ. перегляд вулиць, вид вулиць). Панорами вулиць надають користувачам можливість розглядати будинки, дороги і всі навколишні об'єкти на рівні вулиці. При цьому користувач може пересуватися в різних напрямках, що створює ілюзію віртуальної присутності на вулицях міста.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.