Соратники готують Луценку подарунок на день народження

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 14.12.2011 11:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16094

Соратники екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка готують біля СІЗО акцію до його дня народження.

Про це повідомляє газета «Сегодня».

14 грудня Луценку, який перебуває в Лук’янівському СІЗО, виповнюється 47 років. Як повідомили виданню в Державній пенітенціарній службі, жодних поблажок у такі дні ув`язненим не дають - ні побачення з рідними, ні подарунків.

«Безумовно, нам би дуже хотілося особисто привітати лідера партії, але у нас вже є папір за підписом судді ВОВКА, де сказано, що підстав для такої зустрічі немає», - сказав газеті напередодні народний депутат від НУ-НС Юрій Стець.

Інший народний депутат на умовах анонімності додав, що вони з колегами все ж таки проведуть якусь акцію під стінами СІЗО, яка не залишиться непоміченою. «Але будь-яке розголошення інформації призведе до того, що влада зірве нашу акцію», - зазначив співбесідник.

Як повідомлялося раніше, Луценко з грудня минулого року утримується в Лук’янівському СІЗО. За час арешту він переніс тривалу голодовку, оголошену ним на знак протесту після рішення суду в черговий раз продовжити термін його ув`язнення. Після голодовки стан здоров`я Луценка погіршився.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.