Одкровення з Кремля. Путін відверто ностальгує за совком

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 15.12.2011 14:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16117

Прем’єр-міністр РФ Володимир Путін вважає, що потрібно було “послідовно, наполегливо і безстрашно” боротися за цілісність СРСР і не допустити його розвалу.

Під час прямої лінії з громадянами РФ главу російського уряду запитали, як би він вчинив, перебуваючи при владі під час розпаду СРСР?

"Що б я робив? Треба було своєчасно в Радянському Союзі починати економічні перетворення і реформи і закріпити їх демократичними перетвореннями в країні, потрібно було послідовно, наполегливо і безстрашно, не ховаючи голову в пісок і не залишаючи дупу зовні, боротися за територіальну цілісність нашої держави", - сказав Путіним.

Прем'єр згадав колишнього губернатора Санкт-Петербурга Анатолія Собчака, з яким працював тоді: "До Собчака по-різному в нашому суспільстві ставляться. Він, безумовно, людиною демократичних переконань був. Він був справжній, істинний демократ, за духом своїм ... Але навіть він у той час мені особисто говорив, будучи демократом за переконанням, посилаючись на те, що відбувається в Москві: "Що вони роблять? Навіщо вони руйнують країну?".

Нагадаємо, в 2009 році під час аналогічної прямої лінії Путін заявив, що позитивні результати в період правління Йосипа Сталіна були досягнуті неприйнятним способом.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.