Прихильники Тимошенко прийшли на Банкову з різками

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 19.12.2011 13:44 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16144

Прихильники екс-прем"єра Юлії Тимошенко пікетують Адміністрацію президента, де має проходити саміт Україна-ЄС.

Мітингувальники тримають в руках українські прапори та плакати з написами українською та англійською мовою. Більша частина плакатів мають на меті привернення уваги міжнародної спільноти до політичних репресій в Україні.

Пікетувальники скандують "Юлі – волю!".

За оцінками організаторів, по вул. Інститутській розташувалось більше тисячі протестувальників. Вхід на вулицю Банкову охороняють більше сотні представників правоохоронних органів.

Протестувальники намагалися прорвати паркан. Правоохоронці відбирали у протестувальників різки, якими вони намагалися бити міліціонерів.

Також, як стало відомо, міліція затримала 15 учасників мітингу.

Як повідомляє прес-служба Народного руху України, більше 50 активістів молодіжних патріотичних організацій, серед них Молодого народного руху, вийшли на акцію протесту під стіни АП. Водночас, зазначає прес-служба партії, міліція без будь-якого пояснення почала затримувати молодих людей.

"За даними, що надійшли від учасників акції, міліція затримала 15 осіб, їх повезли до Печерського РУВД. Серед затриманих є активіст Молодого народного руху Максим Непийпиво", - йдеться в повідомленні.

В свою чергу у міліції заявили, що правоохоронці затримали 15 учасників організації КУПР (Коаліція учасників помаранчевої революції) за адміністративне порушення - спробу провести несанкціоновану акцію біля АП.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.