Костусєв знову удостоївся звання “Стоп-кран одеської журналістики”

Автор/джерело -  © Дзеркало тижня



Дата публiкацiї - 20.12.2011 14:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16160

Одноголосним рішенням загальних зборів Гільдії власних кореспондентів центральних і міжнародних засобів масової інформації в Одесі мер міста Олексій Костусєв удостоєний звання «Стоп-кран одеської журналістики».

Як повідомив президент гільдії — власкор газети «Голос України» В'ячеслав Воронков, це звання присуджено Костусєву «за активну особисту участь у боротьбі зі свободою слова в Одесі, створення умов, що перешкоджають виконанню журналістами професійних обов'язків, і переслідування опозиційних ЗМІ».

Воронков нагадав, що приз «Стоп-кран одеської журналістики» і диплом до нього заснований Гільдією одеських власкорів у 1999 році і щорічно присуджується політикам і чиновникам, які умисно чинять шкоду діяльності ЗМІ, принижують роль і місце журналістики у суспільному житті регіону.

Раніше «Стоп-кран одеської журналістики» вже вручався О.Костусєву у 2009 році.

Минулого року володарем призу «Стоп-кран одеської журналістики» став голова Одеської облдержадміністрації Едуард Матвійчук. Приз Е.Матвійчуку був присуджений, зокрема, за те, що він почав свою «губернаторську» діяльність з видання розпорядження про вихід ОДА зі складу співзасновників єдиної україномовної обласної газети «Чорноморські новини».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.