Тушкована більшість обмежила собі депутатські пільги лише на рік

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 23.12.2011 16:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16205

Провладна парламентська більшість відмовилася підтримати законопроект опозиції про скорочення депутатських пільг, натомість ухвалила законопроект про обмеженні пільг лише на один рік.

Про це з парламентської трибуни заявив народний депутат фракції «БЮТ-Батьківщина» Володимир Яворівський.

За його словами, вчора під час прийняття держбюджету було здійснено «шулерство».

«Мені дуже прикро, що до цього вдався голова українського парламенту», - сказав він.

За словами Яворівського, у Верховній Раді вже півтора року знаходиться його законопроект про скорочення депутатських пільг.

«Я багато разів просив на Погоджувальній раді поставити на розгляд цей законопроект, який не позбавляє всіх пільг, але звужує феодальні пільги. А вчора з голосу було заявлено, що скорочуються депутатські пільги, але на один єдиний рік», - зазначив він.

«Чому було не поставити на розгляд мій законопроект, прийняти його як нормальний закон?», - запитав Володимир Яворівський.

«Тому ми хочемо, щоб наші виборці знали, що ми не голосували за це через те, що Литвин поставив це питання в одному взривпакеті з Держбюджетом, який обдирає народ, який опускає Україну на самісіньке люмпегізоване дно», - додав народний депутат.

Володимир Яворівський також додав, що опозиція на ступній сесії парламенту вимагатиме поставити законопроект про реальне скорочення депутатських пільг.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.