У партії “УДАР” назвали суд над Тимошенко розстрільною трійкою

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 23.12.2011 17:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16207

Рішення «розстрільної трійки» Апеляційного суду, що залишило без змін вирок Юлії Тимошенко у газовій справі – це прогнозоване продовження політичного переслідування колишнього прем’єр-міністра.

Про це йдеться у спеціальній заяві партії «УДАР».

У партії наголошують: особливо цинічним цей вирок виглядає на фоні нової ціни за газ, що складає більше 400 доларів за тисячу кубометрів і є «досягненням» в переговорах з РФ вже нової влади.

«Незважаючи на стан здоров’я Тимошенко, не заслухавши її аргументів, суд після кількох неадекватних засідань ухвалив написане заздалегідь і затверджене зверху рішення. Це свідчить про повну деградацію української судової системи, її повну залежність і заангажованість. В Україні немає суду», – вважають в партії «УДАР».

«Переконані, що справу Тимошенко має якнайшвидше розглянути Європейський суд з прав людини. Ця справа є ганьбою української влади, прикладом помсти. Віримо, що після рішення Європейського суду Тимошенко буде на свободі та братиме участь у парламентських виборчих перегонах в 2012 році. Без її та Юрія Луценка участі ці вибори не є конкурентними», – наголошують в партії «УДАР».

«Сьогодні Україна посідає третє місце за кількістю звернень до Європейського суду. Після повернення до сталінського «правосуддя» в України, схоже, є всі шанси зайняти перше місце по апеляціям громадян до європейських інститутів щодо прямих й безсоромних порушень прав людини», – прогнозують у партії.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.