Американці шукають відповідь на питання: чи були на Місяці інопланетяни?

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 26.12.2011 16:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16220

Американські науковці з Університету штату Арізона мають намір вивчити сотні тисяч фотографій Місяця, з метою дослідження їх на предмет видимих ​​ознак того, що інопланетяни колись прилітали в наші краї.

На цьому фото загадковий кратер, який гіпотетично може бути штучного походження

"Прибульці могли залишити на запиленій місячній поверхні послання, наукові інструменти, сміття або свідоцтва гірських робіт, які можуть бути помічені телескопами і орбітальними супутниками", - зазначив науковець.

Хоча шанси виявлення свідчень давніх візитів інопланетян мізерно малі, вчені стверджують, що комп'ютерне вивчення знімків Місяця буде досить недорогим заходом, враховуючи важливість потенційного відкриття.

Професор Пол Девіс і Роберт Вагнер стверджують, що знімки Місяця та інша інформація, зібрана вченими, повинні бути вивчені на предмет ознак втручання інопланетян.

Ця пропозиція встає в один ряд з іншими спробами пошуку інопланетного життя, такими як Програма пошуку позаземного розуму, вивчає дані телескопів на предмет пошуку космічних повідомлень позаземних цивілізацій.

"Хоча є тільки один крихітний шанс, що технології прибульців залишили на поверхні Місяця сліди у формі артефактів, перевагою в даній ситуації є те, що ця планета знаходиться близько і може зберігати ці свідчення дуже тривалий час", - говорять вчені.

На початку липня директор Пулковської обсерваторії Олександр Степанов заявив, що відповіді на їхні послані на інші планети сигнали про життя на Землі можна буде отримати тільки через десятки тисяч років.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.