Народний Рух теж об’єднуєтьcя з “Батьківщиною”

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 28.12.2011 16:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16236

Пропозицію об’єднатись опозиційним політичним силам на базі партії “Батьківщина” висунув лідер Народного Руху України (НРУ), народний депутат Борис Тарасюк.

Про це під час спільної прес-конференції очільників "Батьківщини" та "Народної самооборони" заявили Юрій Гримчак та Олександр Турчинов.

"Під час останнього засідання Комітету опору диктатурі Борис Тарасюк вніс пропозицію об'єднатись на базі партії "Батьківщина". Але це питання повинна вирішити кожна політична сила окремо. Тут не можна тиснути", - зауважив Турчинов.

Він запевнив, що "Батьківщина" співпрацювала і продовжує дружити як із Народним Рухом, так із партією "Реформи і порядок" (ПРП) у питаннях щодо побудови єдиної команди та участі в єдиному партійному списку.

"Процес єднання цікавий і буде активно продовжуватись на початку Нового року. У тому числі і разом з Народним Рухом України", - підкреслив Турчинов.

Водночас, слід зауважити, що самого лідера НРУ Тарасюка на спільний прес-конференції "Батьківщини" та "Народної самооборони" не було.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.