У Донецьку пограбували банк для VIP-клієнтів. Загинуло п’ятеро співробітників

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 30.12.2011 08:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16252

П’ятеро співробітників банку загинули під час пограбування банківського відділення “ПриватБанку” для VIP-клієнтів в Донецьку в четвер, 29 грудня.

Про це повідомляє видання "Острів" з посиланням на прес-службу Донецького міського відділення міліції.

"О 15.15 оператору "102" надійшло повідомлення від охоронного агенства, що в "ПриватБанку", у відділенні на проспекті Театральному, 21, потрібна допомога міліції, є загиблі. На даний момент відомо, що трупів п'ять. В даний час проводяться всі опертівно- розшукові заходи", - повідомила журналістам начальник прес-служби Донецького міського управління міліції Ольга Почкалова.

Говорити про те, від чого загинули постраждалі (вогнепальні або ножові поранення), в міліції поки не беруться. Проспект Театральний в цьому районі був блокований міліцією.

На місце події виїжджали начальник Головного управління МВС України в Донецькій області Віктор Дубовик, начальник Донецького міськуправління міліції Юрій Седнєв, прокурор Донецької області Володимир Вишинський і прокурор Донецька Олександр Ольмезов, безліч оперативників. Ситуації керівництво правоохоронних органів не коментує.



Всі п'ятеро загиблих при пограбуванні "ПриватБанку" в Донецьку - співробітники банку

Всі загиблі під час вчорашнього пограбування банку "ПриватБанк" в Донецьку були співробітниками банку. Про це заявив голова правління "Приват Банку" Олександр Дубілет, - повідомляє сайт банку.

"Ми шоковані цим звірячим злочином, і висловлюємо щире співчуття рідним і близьким наших співробітників, які загинули від рук бандитів", - сказав голова правління.

"З таким звірством ми зустрічаємося вперше за всю свою історію, у банку впевнені, що цей злочин буде розкрито в найбільш стислі терміни і вбивці людей понесуть покарання", - заявив пан Дубілет.

"ПриватБанк" заявляє, що надасть всебічну підтримку органам МВС з розслідування всіх обставин трагедії.

"30 грудня в "ПриватБанку" оголошено траур за загиблими від рук бандитів співробітниками, а голова правління банку Олександр Дубілет поїхав до Донецька для того щоб висловити співчуття сім'ям загиблих від імені всього колективу. Рідним і близьким загиблих буде надана матеріальна допомога", - йде мова в повідомленні банку.

За упіймання злочинців банк оголосив винагороду в розмірі 1 млн. гривень.

"ПриватБанк гарантує виплату винагороди в розмірі 1 000 000 гривень за інформацію, яка сприятиме розкриттю розбійного нападу на відділення банку в центрі Донецька і затримання злочинців, холоднокровно розстріляли п'ятьох співробітників банку", - йдеться в офіційному повідомленні банку.

Нагадаємо, що 12 грудня у Донецьку три людини отримали поранення під час збройного пограбування відділення "Креді Агріколь" двома невідомими в масках (див.відео). Грабіжники під час вчинення злочину стріляли в підлогу, однак, люди були поранені рикошетом. На місці злочину знайдено 11 стріляних гільз. Один постраждалий від отриманих ран помер пізніше в лікарні.

Міліція повідомила, що злочинці, які скоїли розбійний напад на відділення банку "Креді Агріколь" в Донецьку, підозрюються в скоєнні ще п'яти аналогічних злочинів у місті. Є підозра, що напад на відділення "Приватбанку" також вчинила ця бандитська група.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.