Подейкують, що після приїзду столичного начальства у Донецьку вишикувалася черга з підозрюваних у нападах на банки

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 30.12.2011 20:34 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16261

Співробітники силових органів затримали двох осіб, які підозрюються в збройному нападі та розстрілі п’ятьох співробітників відділення ПриватБанку в Донецьку.

Про це повідомило поінформоване джерело, зауваживши, що наразі призначено та відбувається низка експертиз щодо причетності підозрюваних до скоєння злочину.

При цьому співрозмовник агентства зазначив, що один із затриманих був колишнім працівником вказаної фінансової установи.

Як повідомлялося раніше, 29 грудня в центрі Донецька було пограбовано відділення ПриватБанку, в результаті нальоту злочинців убито 5 осіб.

ПриватБанк оголосив винагороду в розмірі 1 млн. грн. за інформацію, що сприятиме розкриттю нападу на відділення банку й затриманню злочинців.

Голова СБУ Валерій Хорошковський сьогодні виїхав до Донецька у зв`язку з пограбуванням відділення Приватбанку, під час якого загинули 5 чоловік.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомила журналістам керівник прес-центру СБУ Марина Остапенко.

"Голова СБУ виїхав до Донецька", - сказала Остапенко.

Вона нагадала, що Президент України Віктор Янукович доручив міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку і голові СБУ Хорошковському вжити заходів щодо розслідування пограбувань банківських установ у Донецьку та Ізмаїлі.

Співробітники СБУ входять до складу слідчо-оперативної групи, що розслідує пограбування банку в Донецьку.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.