Окупаційна влада веде неприховану війну проти народу України

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 3.01.2012 10:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16262

В Україні сталося дві резонансі ДТП, в яких були задіяні автомобілі вищого ешелону влади. В одній дорожньо-транспортній пригоді загинула людина.

Мікроавтобус був викинутий на узбіччя VIP-кортежем

2 січня, близько 13:00, в селі Майдан (Івано-Франківська область), через кортеж з 4-х джипів, у супроводі автомобіля ДАІ, сталося ДТП, у результаті чого постраждало кілька автомобілів, а також перекинувся мікроавтобус з пасажирами.

Про це повідомляє “Дзеркало тижня” з посиланням на очевидців події.

За свідченням очевидців, кортеж, що їхав у межах села на швидкості 160 км/год, під час обгону виїхав на зустрічну смугу, відкинув на узбіччя кілька машин, у тому числі мікроавтобус з пасажирами. Кортеж не зменшуючи швидкості, проїхав далі. Прибулі представники ДАІ з міста Калуш, повідомили, що місце події не є в сфері їх діяльності, і пообіцяли викликати ДАІ району.

Протягом найближчих півтори години, ніяких більше представників ДАІ в село Майдан не з'явилося.

За свідченням постраждалих, прибулі міліціонери вкрай неохоче фіксували подію. Пасажири мікроавтобуса вважають, що ДТП не буде зафіксовано в міліцейських зведеннях. Свою позицію пасажири пояснюють тим, оскільки група джипів рухалася у супроводі машини ДАІ (Volkswagen зеленого кольору), означає, що в кортежі були присутні вищі посадові особи, які прямували до місця відпочинку президента Віктора Януковича.

Свідки запам'ятали номер останнього автомобіля з кортежу - 0010.

Як відомо, на час новорічних свят на Прикарпатті, в резиденцію Гута прибув президент Віктор Янукович. Резиденція знаходиться в 22 кілометрах від місця аварії.

З іменем Януковича пов`язані ще дві подібні надзвичайні події.

21 квітня 2010 року автомобіль кортежу Януковича потрапив у ДТП в Києві. Тоді загинула людина - водій таксі. У ДТП в Хмельницькій області, в яку 13 жовтня 2011 року потрапив кортеж президента, постраждало чотири автомобілі. Обійшлося без людських жертв.

31 грудня, службовий автомобіль голови Тернопільської облдержадміністрації Валентина Хоптяна потрапив у ДТП

Джип губернатора Тернопільщини потрапив у ДТП зі смертельними наслідками та зник з місця подій

31 грудня, службовий автомобіль голови Тернопільської облдержадміністрації Валентина Хоптяна потрапив у ДТП.

У напрямку райцентру Чемерівці Хмельницької області, службовий автомобіль губернатора Toyota Land Cruiser виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем таксі ВАЗ 2109.

Від отриманих травм загинув пасажир таксі, а водій госпіталізований до лікарні.

За неофіційною інформацією, автомобіль голови Тернопільської ОДА зник з місця події, залишивши в небезпеці постраждалих у результаті ДТП.

Автомобіль губернатора дійсно пошкоджено, проте серед людей, які бачили автомобіль, поширюється версія, що його зачепила вантажівка.

В той же час, за даними народного депутата БЮТ, у Toyota Land Cruiser, який врізався в таксі, дійсно був Валентин Хоптян.

Про це розповів у коментарі ТСН сам народний депутат БЮТ, голова тернопільської облорганізації "Батьківщина" Василь Деревляний.

"Через свої джерела від працівників ДАІ як Хмельницької області, так і Тернопільської - це дійсно правда, що в аварії по дорозі в Чемирівці джип губернатора Тернопільської області виїхав на зустрічну смугу і зіштовхнувся з Жигулем", - каже Деревляний.

"Дуже прикро, що на сьогоднішній день як прокуратура, так і всі інші державні органи стараються десь зняти цю інформацію з голови ОДА", - додав він.

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян в телефонному режимі для телеканалу “Інтер” прокоментував інформацію щодо можливої участі його службового автомобіля у смертельному ДТП неподалік Чемерівців Хмельницької області.

“- 31 числа, я знаходився в столиці нашої держави місті Києві, де проживають мої дві дочки, внучка. Для поїздки ми використали свій приватний автомобіль”, – коротко відповів Валентин Хоптян.

Водночас напередодні Нового року в інтерв’ю новинному порталу "За Збручем" Хоптян повідомляв, що, на відміну від інших чиновників, свята відбуде вдома, у рідному селі.

"У мене четверо дітей і дві внучки. Тому я хочу всіх їх зібрати і зустрітися. З ким 31 грудня, а з ким 1 січня. У мене особиста традиція, завжди Новий рік зустрічати вдома у своєму селі у Чемеровецькому районі – це невеличке село над Збручем, яке називається Вікторівка", – розповів тоді Хоптян.

Джип, який потрапив у смертельне ДТП, вже не в користуванні Тернопільської ОДА,- міліція

У міліції заявляють, що Тернопільська ОДА орендувала авто, яке спричинило ДТП на Хмельниччині, але договір оренди було розірвано і його повернули.

Як повідомили у прес-службі МВС, в результаті оперативно-розшукових заходів з’ясувалося, що на згаданий транспортний засіб був виписаний тимчасовий реєстраційний талон, виданий Тернопільській обласній держадміністрації.

За попередніми даними, автомобіль, який належить одній з комерційних структур, деякий час перебував у користуванні Тернопільської ОДА, але договір оренди було розірвано і його повернули власникам.

Наразі працівниками УМВС України в Хмельницькій області “уже встановлено особу водія, підозрюваного у скоєнні ДТП”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.