Нові подробиці ДТП за участю тернопільського губернатора

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 3.01.2012 20:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16272

Стали відомі цікаві подробиці ДТП за участю голови Тернопільської обласної державної адміністрації Валентина Хоптяна.

31 грудня минулого року голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян їздив на автомобілі Toyota Land Cruiser, державний номерний знак ВО 5555 АР, що потрапив в аварію в Хмельницькій області напередодні нового року, повідомляє “Інформаційний простір”.

Губернатор приїжджав на ньому на передноворічний ярмарок в місті Тернополі. А вдень проводжав “старий рік” в місцевому ресторані. Ввечері того ж дня цей автомобіль, їдучи в напрямку батьківщини тернопільського губернатора, виїхав на зустрічну смугу та скоїв наїзд на автомобіль таксі ВАЗ 2109.

Від отриманих травм загинув пасажир таксі. Водій «дев’ятки» в лікарні.

За неофіційною інформацією, автомобіль голови Тернопільської ОДА втік з місця події, чим водій залишив в небезпеці постраждалих в наслідок ДТП.

Нагадаємо, прес-служба Тернопільської ОДА, спростовуючи участь губернатора в ДТП, заявила, що службові особи облдержадміністрації даним автомобілем давно не користуються.

Голова Тернопільської облдержадміністрації Валентин Хоптян заявив, що Президент України Віктор Янукович заборонив керівникам ОДА в робочий час керувати автомобілями. Він заявив, що відтоді як очолив Тернопільську ОДА, жодного разу за кермо не сідав повідомляє Кореспондент.net.

"Відтоді як я очолив Тернопільську ОДА, жодного разу за кермо не сідав. У мене для цього два водії. Президент нам заборонив, казав, якщо потрібно, то ще третього водія дам. Тому що ви — люди державні, у вас багато проблем, ви відповідаєте за область, на вас — різні питання, і треба думати, як їх вирішувати", — заявив Хоптян.

"А є проблеми, які слід негайно вирішувати. І уявіть, що їдеш за кермом, думаєш, як вирішувати ці проблеми, до чого це може призвести", — зазначив тернопільський губернатор.

Він запевнив, що востаннє за кермо автомобіля сідав, ще коли працював головою Підволочиської райдержадміністрації Тернопільської області, тобто ще 2010 року.

Напередодні аварії 31 грудня голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян проводжав “старий рік” в «Хуторі»

Як стало відомо “Інформаційному простору”, голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян 31 грудня 2011 року проводжав “старий рік” разом із підлеглими головами районних державних адміністрацій у ресторані «Хутір», що в Тернополі. Святкування розпочалось приблизно о 14:00 год.

В свою чергу, прес-служба Тернопільської обласної державної адміністрації заперечила причетність губернатора Валентина Хоптяна до скандального ДТП на Хмельниччині напередодні нового року. Працівники прес-служби заявляють, що Валентин Хоптян разом із дружиною святкували новий рік в столиці.

Таким чином важко уявити спосіб та швидкість транспортування голови ОДА із Тернополя до Києва після застілля в ресторані.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.