П’яний російський тракторист увірвався на територію України

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 11.12.2006 16:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1629

П’яний російський тракторист і двоє його собутильників незаконно перетнули державний кордон України, після чого були затримані прикордонниками.

У Державній прикордонній службі повідомили про те, що, співробітники Сумського загону побачили, як вздовж пункту пропуску Юнаківка в Україну в’їхав трактор Т-140 з 5-корпусним плугом. За автомобілем через лінію кордону бігли два чоловіки. Уже разом з українськими прикордонниками вона наздогнали трактор, що зупинився в яру.

З’ясувалося, що водій, який знаходиться в кабіні трактора, був у стані сильного алкогольного сп’яніння і на момент зупинки трактора зовсім "відключився". Колеги тракториста, знаючи про його стан, незаконно перетнули кордон, щоб врятувати товариша.

Усі три порушники постануть перед судом. Трактор, як засіб незаконного перетину кордону, вилучений і переданий на митницю.

Крім того, як зазначили в Держприкордонслужбі, за минулі вихідні прикордонники Чопського загону на Закарпатті затримали 65 осіб за спробу незаконного перетину кордону. Зокрема, було затримано семеро нелегалів, вихідців з Чечні, причому одного з них довелося затримувати з застосуванням зброї. Крім громадян Росії, прикордонники Чопського загону у вихідні затримали 5 нелегалів з Бангладешу і 4 пакистанців.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.