Парламентські тушки вирішать, чи здавати ГТС, після інформації про переговори з Кремлем

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 10.01.2012 12:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16292

Верховна рада розгляне законопроект, яким пропонується дозволити Кабміну реорганізувати НАК “Нафтогаз України”, після заслуховування інформації уряду про хід газових переговорів з Росією.

Про це на засіданні ВР заявив спікер Володимир Литвин.

За словами Литвина, він провів переговори з урядом щодо цього питання, і було досягнуто спільної точки зору на розгляд питання після заслуховування відповідної інформації.

"Ми прийшли до спільної згоди, щоб розглянути це питання, а нам його потрібно розглядати, в якій частині - у повній або частково - це вже питання інше, після проведення відповідних консультацій і заслуховування інформації від Кабінету міністрів", - сказав він.

Литвин зауважив, що погоджувальна рада вирішила розглянути цей законопроект, а також альтернативний до нього № 9429-1 під авторством депутата Ради від фракції Блоку НУ-НС Юрія Кармазіна після заслуховування інформації уряду, що заплановане на 13 січня.

Як повідомлялося, 4 січня у ПР заявили, що Верховна рада наступного тижня розгляне законопроект, яким буде дозволено здачу в оренду української газотранспортної системи.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.