У Донецьку з’явилися листівки проти Януковича

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 10.01.2012 13:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16293

Активісти в Донецьку заклеїли центр міста листівками, у яких Президент Віктор Янукович обвинувачується в невиконанні передвиборних обіцянок.

Як пише "Дело", в центрі міста розклеєно листівки, у яких у стилі передвиборної кампанії Януковича зразка 2009 року зазначені його обіцянки, а поверх них намальована печатка "не виконано".

"Ініціативні жителі Донецька, які вирішили ніяк не оформлюватися організаційно і не придумувати собі жодних назв, поширили заяву й розклеїли листівки з закликом звільнити президента Януковича за не виконані ним передвиборні обіцянки", - написала у себе в блозі одна з активісток.

Вона зазначила, що "ті, хто ще сприймають президента за свого, роблять це радше за інерцією".

"Ми поставили мету сприяти припиненню інерції, нагадавши землякам, що обіцяв кандидат у президенти Віктор Янукович. Виявилося, що програма Віктора Федоровича не варта навіть паперу, на якому надрукована", - написала активістка.

Як відомо, останнім часом у різних містах України вітальні білборди з зображенням президента Януковича були заляпані фарбою: спершу невідомі зробили це у Львові, потім – у Рівненській області, а ще пізніше – у Києві та Запоріжжі.

Львівська міліція порушила кримінальну справу за фактом пошкодження білборда.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.