Жінці треба 45 секунд, щоб зрозуміти, чи підходить їй чоловік

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 10.01.2012 14:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16296

Вже за 45 секунд жінка може визначити, підходить їй чоловік чи ні. Чоловіку ж вистачає на це лише 8 секунд.

За даними науковців, через 45 секунд спілкування жінка може визначити, що це за людина, з якою вона спілкується, і чи варто їй надалі підтримувати з нею взаємини, передає likar.info.

Дослідники стверджують, що жінка насамперед звертає увагу на очі чоловіка, на їхній колір і чи, на її думку, вони випромінюють інтелект.

Далі увага представниць прекрасної статі падає на зовнішній вигляд людини, наскільки він охайно одягнений і чи носить обручку. Після чого оцінює зачіску співрозмовника.

Останніми, на думку науковців, жінки оцінюють руки чоловіка, взуття і його вміння триматися в товаристві, ходу і жести.

Раніше ми писали, що чоловіку вистачає 8 секунд, щоб закохається в представницю прекрасної статі. Також дослідники припускають, що тихий жіночий голос чоловіки розцінюють як показник жіночності. Це свого роду «еталон» жіночої краси. Чим приємніший голос, тим більше привабливою жінка видається в очах чоловіка. Тихий ласкавий голос, активує в головному мозку ділянки, що відповідають за залишення потомства. Таким чином, чоловік, сам того не усвідомлюючи, закохується в тиху і спокійну жінку, заради отримання потомства.

І загальним є те, що шанси сподобатися представникові протилежної статі набагато зростають, якщо дивитися йому або їй пильно в очі і при цьому посміхатися. Ще один секрет привабливості для протилежної статі при спогляданні одне одного розкрили доктор Дарен Бйорк (з Ньюкаслського університету і Даніель Суліковські з Університету Маккуорі (Австралія).

На думку авторів дослідження, секрет прихований в нахилі голови: жінка виглядає більш привабливою в очах чоловіка, якщо він дивиться на її обличчя зверху вниз. І навпаки, чоловік постає перед жінкою в більш вигідному світлі, якщо вона дивиться на його обличчя знизу вгору.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.