Підлеглі Гепи знесли і викрали намети БЮТ

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 10.01.2012 14:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16298

Невідомі вкрали намети «Батьківщини», які стояли недалеко від Качанівської колонії в Харкові.

Про це прес-службу партії повідомив голова Червонозаводскої районної парторганізації «Батьківщина» Анатолій Бабічев.

За його словами, спочатку до двох наметів, які були встановлені ні безпосередньо біля Качанівської колонії, де знаходиться лідер опозиції Юлія Тимошенко, а на перетині вулиць Каштанової і Матросова, підійшли судові виконавці.

Зачитавши рішення суду від 6 січня 2012 року, судові виконавці зажадали від представників «Батьківщини» прибрати намети. На аргументи активістів, що намети встановлені досить далеко від колонії, виконавці відповіли, що в рішенні суду не зазначено, на якій відстані заборонено встановлювати намети, тому вони вважають, що і на цю територію рішення суду поширюється.

Представники Червонозаводської районної парторганізаціі «Батьківщина» запропонували дочекатися Анатолія Бабічева, а вже з ним вирішувати всі питання. У цей час на намети налетіла група невідомих, одягнених у форму співробітників комунальних служб міста. Вони, за словами Анатолія Бабічева, почали ламати намети і відштовхувати активістів, які спробували захистити майно.

Невідомі захопили намети, кинули їх в автомобіль і відвезли в невідомому напрямку.

Як зазначив Анатолій Бабічев, співробітники правоохоронних органів, які знаходилися безпосередньо на місці конфлікту, в ситуацію не втрутилися.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.