Знамениті швейцарські армійські ножі обладнали SSD-накопичувачем місткістю 1 терабайт

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 11.01.2012 03:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16301

Швейцарська компанія Victorinox, виробник армійських ножів, представила складаний ніж з найменшим SSD-накопичувачем місткістю від 64 гігабайт до одного терабайта.

Victorinox Flash 1TB

Новий виріб Victorinox можна використовувати як і прямим призначенням, і як "флешку", пише Лента.ру з посиланням на блог The Verge.

До комп'ютера ніж підключається через інтерфейси USB 3.0 і eSATA. Швидкість запису становить 150, а швидкість читання - 220 мегабіт за секунду.

Накопичувач висувається з рукоятки і забезпечений власним екраном, на якому відображається службова інформація. Судячи з ілюстрації, крім накопичувача і клинка, у продукті Victorinox є ще й ножиці і пилка для нігтів.

Ніж надійде в продаж у квітні 2012 року. Ціна на нього поки не оголошена, але за попередніми даними, буде доходити до трьох тисяч доларів з накопичувачем в 1 ТБ.

Victorinox випускає ножі-"флешки" протягом останніх кількох років. У 2008 році була представлена ​​модель з гігабайтом вбудованої пам'яті. Нині виробляються ножі серії Victorinox Flash з "флешками" місткістю 4, 8, 16, 32, 64 і 2х64 гігабайти і розміром 58-74 мм. Деякі з них додатково обладнані світлодіодним ліхтариком або лазерною указкою для проведення презентацій. Ціна на подібні ножі доходить до 400 доларів за модель з клинком і ножицями.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.