Опозиція вимагає створення слідчої комісії з розслідування замаху на життя Тимошенко

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 11.01.2012 12:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16305

Опозиція вимагає створити слідчу комісію щодо вивчення інциденту з втратою свідомості Юлією Тимошенко у Качанівській колонії та ненадання їй належної медичної допомоги.

Таку пропозицію від імені фракцій «БЮТ-Батьківщина» та НУНС вніс народний депутат Сергій Міщенко.

Він повідомив, що сьогодні зранку депутати зустрілися з керівництвом пенітенціарної служби, де поставили низку запитань.

«Ми не отримали відповіді на наші запитання», - заявив Міщенко.

Він зазначив, що опозиція хотіла почути чи дійсно пенітенціарна та медична системи роблять все для того, щоб Юлія Тимошенко отримувала необхідну медичну допомогу.

Водночас, за словами Сергія Міщенка, керівник пенітенціарної служби підтвердив, що над ліжком у Юлії Тимошенко в Качанівській колонії встановлена відеокамера, однак, на вимогу надати це відео, щоб переконатися у тому скільки часу екс-прем’єр знаходилась без свідомості, «вони повідомили, що не зберігають це відео».

«А для чого тоді ця відеокамера? Вони не хочуть надавати матеріали, не хочуть давати пояснення... і все це свідчить про те, що методично і послідовно влада вбиває лідера опозиції, і це тільки перший дзвіночок», - заявив Сергій Міщенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.