Янукович запропонував міністрам самостійну роботу: написати заяви

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 11.01.2012 16:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16311

Президент Віктор Янукович закликає міністрів, які не згодні із проведеною владою економічною політикою, подати у відставку.

Про це він сказав на засіданні комітету з економічних реформ.

"Я відверто скажу, що ті міністри, яких не задовольняють ті умови, за яких ви працюєте, повинні самостійно написати заяву і піти у відставку. Не потрібно чекати, щоб ми вам допомагали", - сказав Президент.

"Але треба розуміти, що назад шляху не буде", - додав Янукович.

Президент традиційно висловив незадоволення темпами реформацій.

В Україні в 2011 році істотно сповільнилася імплементація оголошених реформ, заявив Президент України Віктор Янукович.

"Минулого року ми з вами говорили, що ми повинні зробити все для того, щоб не допустити глобального впливу світової економіки на економічну кризу в Україні. Що ми для цього зробили в минулому році, що зробимо цього року?", - Поставив питання глава держави. І продовжив: "Це буде залежати від нас, як ми мінімізуємо негативні впливи світової кризи на економіку України ... За рахунок чого? За рахунок реформ... в податковій сфері, в регуляторній політиці, соціальній сфері, у використанні всіх наявних ресурсів, які є в державі... в тому числі і фінансово-бюджетних ресурсів".

Він також додав, що в цьому питанні "звичайно, ми повинні бути відвертими, що... ми імплементацію наших реформ загальмували... Тому заплановані модернізаційні зміни, і тільки вони здатні створити умови пом'якшення негативного впливу економічної кризи в Україні", - підкреслив Президент.

За його словами, майбутні зміни повинні торкнутися в тому числі сфери залучення інвестицій, систем управління та основ безпечного ведення бізнесу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.