Опозиція заблокувала засідання парламенту

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 12.01.2012 16:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16328

Народні депутати фракції «БЮТ-Батьківщина» заблокували трибуну і президію Верховної Ради.

Двері до президії підперті стільцями.

У президії та біля трибуни перебувають близько 50 народних депутатів.

Над президією депутати повісили плакат з написом «Юлі - волю!».

Як відомо, сьогодні на ранковому засіданні фракція «БЮТ-Батьківщина» вимагала створення Тимчасової слідчої комісії щодо розслідування інциденту, який стався з Юлією Тимошенко у Качанівській колонії, та допуску до неї канадських лікарів.

Сьогодні на брифінгу у парламенті заступник голови фракції «БЮТ-Батьківщина», прем'єр-міністр опозиційного уряду Сергій Соболєв повідомив, що створення парламентської ТСК вимагає й Комітет опору диктатурі.

«Очевидно, що після того, як з'явилися офіційні заяви Міністерства охорони здоров'я, представників пенітенціарної системи про те, що так зване планове обстеження на прохання Тимошенко проведено 7 січня і ні слова не було заявлено про те, що дійсно сталося з нею в ніч з 6 на 7 січня, це підтверджує, що в Україні з'явилося нове шоу, як раніше було «За склом», то зараз - «За гратами», де 24 години на добу представники пенітенціарної системи стежать за Тимошенко та ведуть відеозапис», - сказав він.

«Це замах на життя Юлії Тимошенко! Ми вимагаємо, щоб ці записи у закритому режимі були переглянуті представниками слідчої парламентської комісії, щоб була встановлена істина», - підкреслив Сергій Соболєв.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.