У Сіетлі рабин добився демонтажу різдвяних ялинок

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 11.12.2006 19:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1638

Політкоректність по-американськи: через одного рабина Різдво пройде без свого головного символу - прикрашеної різдвяної ялинки.

Єлазар Богомілськи “наїхав” на різдвяну ялинку

Керівництво міжнародного аеропорту Сіетлу прийняло рішення демонтувати 15 різдвяних ялинок, що прикрашали його термінали. Як повідомляється на сайті King5.com причиною поспішного демонтажу стала загроза судового позову з боку одного з місцевих рабинів, аеропорту, що вимагав встановити на території, двометровий семісвічник (мінору) і провести урочисту церемонію його запалювання.

Як заявила журналістам прес-секретар аеропорту Тері-Енн Бетанкур (Terri-Ann Betancourt), рішення мотивоване тим, що святкові прикраси не є об'єктивним представленням всіх культур Сіетлу, а часу і ресурсів на належне оформлення терміналів в період пікових навантажень для авіаперевізників немає.

В той же час, "винуватець" події, рабин Єлазар Богомілськи (Elazar Bogomilsky) заявив, що не мав наміру вимагати демонтажу різдвяних прикрас і жалкує про неадекватні дії властей аеропорту, повідомляє Lenta.Ru.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.