Опозиція впевнена, що новий міністр фінансів впровадить фіскальний терор

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 19.01.2012 10:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16384

Підприємцям слід чекати на посилений інтерес до них з боку фіскальних органів.

Про це вчора ввечері в ефірі «5 каналу» заявив Перший заступник Голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов, повідомила прес-служба партії.

«Наша країна перетворюється вже не в теорії, а на практиці в поліцейську державу, коли вже є в нас політичні кілери у вигляді ГПУ, СБУ, МВС, тепер і Мінфін буде жорстко посилювати фіскальну функцію, буде посилюватись і фіскальний тиск на підприємства, так званий фіскальний терор», - сказав він.

За словами Турчинова, кадрові зміну в уряді готувались вже давно, тому Мінфіну і підпорядкували ДПА та Митну службу.

Окрім того, політик зазначив, що в уряді, за незаконно зміненою Конституцією, крім Мінфіну більше не лишилось важелів впливу на процеси, що відбуваються в державі.

Тому наступним кроком цієї влади, на думку Олександра Турчинова, в «реформуванні країни під інтереси однієї сім'ї буде звільнення Азарова, на якого спишуть всі недолугі рішення».

«Далі буде посилюватись дисбаланс і деструктивна функція в межах самого уряду, тому як були проблеми в Партії регіонів, які не здатні керувати країною, так ці проблеми і будуть тільки посилюватись до їх повного фіаско», - сказав Турчинов.

«Зупинення подібних процесів можливе тільки після повної зміни цієї влади, після повної декриміналізації цієї влади, після формування української більшості в парламенті та патріотичної влади», - підсумував він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.