“Батьківщина” і ПРП об’єднуються

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 19.01.2012 14:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16389

Партії «Батьківщина» та «Реформи і порядок» об‘єднаються для того, щоб консолідувати зусилля на виборах до Верховної Ради 2012 року.

Про це сьогодні на спільній прес-конференції заявили Перший заступник Голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов та Голова партії «Реформи та порядок» Сергій Соболєв, повідомляє прес-служба «Батьківщини».

«Наші дві політичні сили, які мають величезний спільний досвід роботи як в опозиції, так і при владі, підписали спільну заяву про об‘єднання на базі «Батьківщини», - сказав Олександр Турчинов.

За його словами, інтеграція відбуватиметься не тільки на центральному рівні, не тільки в межах формування єдиного списку, «але ж і на регіональному, починаючи від обласних, районних, міських і закінчуючи сільськими партійними організаціями».

У свою чергу, Сергій Соболєв зазначив, що «Батьківщина» та ПРП пройшли досить суттєву перевірку «в умовах жорсткої опозиції ще на місцевих виборах ідучи спільними списками».

«Сьогодні фактично відбувається процес формування єдиного потужного опозиційного списку. Це той процес, який так довго очікували в середовищі демократичних патріотичних сил», - додав Соболєв.

На думку політика, лише разом, об‘єднавшись, опозиція зможе сформувати нову владу і відсторонити режим Януковича в законний конституційний спосіб.

«Сьогоднішнє об‘єднання – це відповідь на звернення нашого лідера, Юлії Тимошенко, стосовно об‘єднання всіх опозиційних сил. Ми конкретними кроками демонструємо той шлях, по якому повинні пройти більшість опозиційних партій», - резюмував Олександр Турчинов.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.