«Батьківщина» вимагатиме санкцій проти судді Вовка за тортури щодо Юрія Луценка

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.01.2012 12:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16397

14-годинним садистським катуванням, якому у свято Хрещення Господня Вовк піддав Юрія Луценка, цей так званий суддя гідно пройшов тест на придатність до одночасної служби в гестапо та НКВС.

Суддя Вовк виявив повну адекватність, але не закону, а своєму звірячому прізвищу, завляє прес-служба «Батьківщини».

Тривалість засідання без жодної перерви, що суперечить всім нормам Кримінально-процесуального кодексу; витончені тортури, цинічне та нелюдське нехтування критичним станом здоров’я Юрія Луценка, якому чотири рази викликали швидку та давали знеболювальне; факти грубого тиску суду та прокуратури на свідків, із яких марно намагаються вичавити потрібні покази; силові дії проти народних депутатів - ось далеко не повна картина, яка демонструє результати так званої судової реформи Януковича.

Зрозуміло, що саме цей виходець із мафіозного бандитсько-кримінального світу, який дорвався до верховної влади, і є садистом-замовником розтягнутих у часі вбивств Юлії Тимошенко та Юрія Луценка, а судді, прокурори, тюремники є лише виконавцями, що, втім, не звільняє їх від відповідальності, яка рано чи пізно настане.

«Батьківщина» добиватиметься, щоб наразі прізвище Вовка, рівно як і Кірєєва, разом із прізвищами представників клану Януковичів були в перших рядках списку, яким українським посадовцям буде заборонено в’їзд до країн Євросоюзу та щодо яких буде запроваджено персональні фінансові санкції.

Крім того, партія звернеться у справі тортур щодо Юрія Луценка до Європейського комітету з питань запобігання катуванням чи нелюдському або такому, що принижує гідність, поводженню чи покаранню.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.