На популярних шоу влада дискутуватиме сама з собою?

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.01.2012 16:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16403

Ефір політичного ток-шоу «Велика політика з Євгенієм Кисельовим» на телеканалі «Інтер» повністю відданий представникам корупційної групи «РосУкрЕнерго».

Як повідомили в прес-службі партії «Батьківщина», Євген Кисельов запросив на першу програму в новому році лише двох гостей – міністра палива та енергетики Юрія Бойка та міністра фінансів Валерія Хорошковського, які очолюють групу «РосУкрЕнерго».

«Задля того, щоб відбілити своїх хазяїв в ефірі, автор програми скасував запрошення для представників опозиції. Так, відмову в участі в ток-шоу отримав один з керівників БЮТ Сергій Соболєв», - повідомили в прес-службі «Батьківщини».

«Сьогодні «Інтер» знову продемонструє взірець брудометної пропаганди, коли в ефірі без жодного опонента пануватимуть Бойко і Хорошковський – чиновники, корупційні дії яких доведені стосами журналістських розслідувань», - заявили в «Батьківщині».

«Крім того, проплаченим спікерам «РосУкрЕнерго» буде відведено значну частину ефіру і програми «ШустерLive» на Першому національному каналі. Владу там представлятимуть скомпрометовані та відверто брехливі Богословська, Бродський, Бородін, Олійник та Богатирьова», - повідомили в прес-службі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.