“Повноцінне лікування” у концтабірній інтерпретації

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 24.01.2012 10:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16427

Як відомо, після майже 15-годинного судового засідання, яке відбулося 19 січня, Юрія Луценка оглянула постійна медична комісія МОЗ. Лікарі підтвердили запалення підшлункової залози – панкреатит, а також наголосили на серйозних проблемах із кишечником.

Окрім того, лікарі знову наголосили на дотриманні суворої діти, 6-разовому дієтичному харчуванні, обов’язковому вживанні щоденно теплої їжі. Про це вони зробили припис для керівництва СІЗО, обов’язкове для виконання.

Сьогодні, 24 січня, Юрій Луценко прибув на судове засідання із виданим у СІЗО «сухпайком». Виконуючи припис медкомісії, Луценку вручили порцію «дієтичного харчування» на день: банка консерви «кілька у томаті», шматок сала та хліб, повідомила прес-служба «Народної Самооборони».

У «Народної самооборони» виникає питання до представників МОЗу, СІЗО та інших структур: в якому інституті дієтології передбачене саме таке «дієтичне харчування» при запаленні кишечника та підшлункової залози? Чи лікують панкреатит салом із кількою в томаті?

Замість післямови. Сьогодні ми всі отримали ілюстрацію, яка дозволяє зрозуміти, що саме розуміють представники концтабірної медицини і керівництва, коли заявляють, що ув'язнені Луценко, Тимошенко, Іванченко та інші отримують повноцінне лікування.

Насправді сьогодні ми наочно переконалися, що система, створена для вбивства державою громадлянина - лікувати чи виховувати прсто не спроможна. Вона, вочевидь, не підлягає жодній реформації.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.