Бандитам - ...владу?

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 12.12.2006 10:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1645

Руслан Боделан, екс-мер Одеси, оголошений 5 травня 2005 року в міжнародний розшук, повернувся в Україну.

Як стверджують джерела КоммерсантЪ-Украина, Руслан Боделан "приїхав з боку Ростова-на-Дону" і перебуває в Україні з 5 грудня цього року, причому вже кілька днів проживає на держдачі в Пущі-Водиці, повідомляє Кореспондент.net.

Тим часом, про повернення колишнього мера нічого не відомо в українському бюро Інтерполу.

Як стверджують джерела, відразу після прибуття в Київ Руслан Боделан намагався зустрітися з прем’єр-міністром Віктором Януковичем.

Руслан Боделан був оголошений у міжнародний розшук за діяльність, яка завдала збитків міському бюджету Одеси на суму понад 600 тис. гривень. Пізніше Інтерпол підтвердив, що Росія дала Боделану своє громадянство.

Раніше на батьківщину повернувся екс-губернатор Сумської області Володимир Щербань. Після прибуття в Україну його доставили в Генпрокуратуру, яка вирішила відпустити його на поруки народних депутатів від Партії регіонів. В Україні Щербаня звинувачують у здійсненні ряду тяжких злочинів, таких як зловживання службовим становищем, перевищення службових повноважень, вимагання, шахрайство з фінансовими ресурсами й ін. Він займав посаду глави Сумської ОДА з грудня 2002 року по січень 2005 року.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.