Прокурорські наперстки: з матеріалів справи Тимошенко зникли документи

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 31.01.2012 11:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16475

Захисник екс-прем’єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявиви, що під час досудового слідства у справі щодо діяльності “Єдиних енергетичних систем України” з матеріалів справи зникли документи, які підтверджують відсутність провини Тимошенко.

"Ми вже майже звикаємо, коли з матеріалів справи зникають документи, що виправдовують Юлію Тимошенко", - заявив Власенко.

За його словами, така ситуація вже була, коли під час розгляду справи у Шевченківському райсуді раптом із матеріалів справи зникло рішення Верховного суду від 11 листопада 2005 року, згідно з яким Верховний суд визнав законним закриття кримінальної справи проти Юлії Тимошенко та інших за відсутності складу злочину.

Захисник також звернув увагу на той факт, що матеріали, які зараз надаються Юлії Тимошенко для ознайомлення, не оформлені належним чином.

Як повідомлялося раніше, адвокат Тимошенко заявив, що Янукович дав команду прискорити слідчі дії у справах проти лідера "Батьківщини".

"Сьогодні ми отримали відповідь від Януковича на заклик ПАРЄ. Сьогодні в чергове до Юлії Володимирівни прийшли слідчі, які сказали, що в них є вказівка швидко завершити ознайомлення з матеріалами справи для того, аби передати цю справу на розгляд одного з судів Харкова", - зазначив захисник лідера опозиції


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.