У Партії регіонів назвали лист колишніх однопартійців провокацією

Автор/джерело -  © NEWS.ru



Дата публiкацiї - 31.01.2012 17:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16486

Інформація про нібито вихід понад 400 членів партії з лав Запорізької міської організації Партії регіонів є брехнею, провокацією і спробою маніпулювати громадською думкою, зазначається в коментарі міської організації партії з приводу повідомлень, що з’явилися у низці ЗМІ.

"Апарат міської парторганізації здійснив ретельну перевірку інформації, викладеної у листі. За підсумками перевірки встановлено, що ця інформація не має нічого спільного з дійсністю... Запорізька міська організація Партії регіонів офіційно заявляє, що масовий вихід запорожців з партії - плід уяви авторів листа. Більше того, в цьому листі фігурують прізвища, яких взагалі немає у списках районних організацій Партії регіонів у Запоріжжі", - наголошується в коментарі.

Як повідомляє прес-служба Партії регіонів у вівторок, автори документа "розцінюють сам факт появи таких фальшивок як грубу провокацію і спробу впливати на громадську думку за допомогою явної брехні. При цьому запорізькі регіонали закликають авторів цих заяв перестати брехати людям і відмовитися від брудних спроб маніпулювати думкою громадськості".

"Партія регіонів завжди виступала і виступає за чесну конкуренцію між всіма політичними силами України і вважає застосування брехні і провокацій категорично неприпустимими методами політичної боротьби у сучасному цивілізованому суспільстві", - йдеться в заяві.

Зауважимо, що сьогодні стало відомо, що у Запоріжжі з міської організації Партії регіонів вийшли близько 400 осіб. Вони написали листа президенту України, почесному лідеру ПР Віктору Януковичу, в якому заявили, що політсила перетворюється на Партію зрадників.

"Ми багато років були членами Партії регіонів і пишалися цим. Ми боролися за нашу перемогу на виборах президента в 2004 році. Ми не залишили партію у важкі роки правління Ющенка... Але зараз ми зіткнулися з непереборною силою і змушені були здати свої партійні квитки і вийти з партії", - йдеться в листі.

Автори листа повідомили, що в Запоріжжі з’явився "наглядач" Євген Анісімов, наділений президентом особливими повноваженнями, який "почав знищувати керівництво Партії регіонів". Крім того, за словами партійців, за рік керівництва Анісімова, з органів влади звільнені сотні членів ПР.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.