Зачистка телеефіру. Сьогодні маски-шоу у одеських телевізійників

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 2.02.2012 11:47 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16522

Сьогодні близько 09.00 група озброєних осіб у чорній уніформі і в масках захопила будівлю одеського опозиційного телеканалу «Нова Одеса» на вулиці Фонтанська дорога, 11.

Про це повідомив головний редактор каналу Сергій Братчук.

За словами Братчука, «озброєні люди не допускають його всередину приміщення, також нікого з працівників не випускають. Хто ці невідомі і що їм треба, я не знаю».

Один із заблокованих у будівлі журналістів повідомив, що «працівників телеканалу до робочих місць не допускають – мотивують захоплення тим, що нібито проводять слідчі дії. Щоправда, незрозуміло, в якій кримінальній справі, ким і на якій підставі порушеній».

«Поки що силове захоплення будівлі не впливає на вихід в ефір програм нашого опозиційного телеканалу», - додав Братчук.

Тим часом у Відділі по зв’язках з громадськістю УМВС України в області кореспонденту УНІАН повідомили, що не мають у своєму розпорядженні інформації про обшук у редакції телекомпанії «Нова Одеса».

Слід зазначити, що телеканал «Нова Одеса» близький до політичної партії «Фронт змін». Наприкінці лютого одне з одеських підприємств, акціями якого володіють лідери обласної організації «Фронту змін» - депутати Одеської обласної ради, також спробували зайняти силовики. Проте інженери і робітники разом забарикадувалися в будівлі і зірвали захоплення.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.