У Броварах опозиційному депутатові “пояснили”, що таке влада ПР

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 3.02.2012 17:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=16541

2 лютого близько 20.30 у Броварах Київської області просто під під’їздом будинку невідомі жорстоко побили опозиційного депутата Броварської міськради Павла Різаненка та його водія.

Депутата побили, коли він виходив з автомобіля, повідомила помічник народного обранця Аліна Дяченко.

За її словами, до Різаненка та його водія підбігли 4-5 невідомих та з криками "На землю! УБОП!" почали бити.

Нападники нібито використовували палиці та інші невідомі предмети, були вдягнені в цивільний одяг, хоч представлялись представниками міліції. Відразу після нападу злочинці утекли, додала Дяченко.

За словами постраждалого, нападники, ймовірно, були навчені прийомам рукопашного бою, з гарною фізичною підготовкою, віком приблизно 30-35 років.

Ні в депутата, ні у водія зловмисники нічого не відібрали.

На місце нападу відразу відразу викликали міліцію та "швидку". Проте не дочекавшись броварських медиків, Різаненка доправили до однієї з київських лікарень, де в нього виявили ознаки струсу мозку, підозри на переломи руки.

Різаненко пов’язує напад зі своєю політичною та депутатською діяльністю. У Броварах він відомий, зокрема, своєю діяльністю з протидії незаконного відчуження земель центрального парку "Перемога", розслідуванням щодо законності оренди броварських муніципальних та шкільних басейнів тощо.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.